luni, 10 ianuarie 2011

Tu ce faci?...

Ai fost vreodata presat de timp,probleme...? 
Ai stiut ce sa faci?!Te-ai descurcat?!POTI?! 
Intrebam...pentru ca majoritatea nu stiu ce sa faca...si pur si simplu se inchid in ei,se duc usor spre fund si nu mai reusesc sa se ridice la suprafata..  Sunt aceia care isi ascund sentimentele,care se ascund de oameni,care mereu sunt cu buzetul pe buze,dar defapt ei sunt la capatul puterilor in interior...Sau poate sunt goi pe dinauntru?!..Eii au si ei stari,sentimente...dar zi de zi se chinuie sa joace rolul perfect de om fericit...Pff..ACTORIE!  
Pur si simplu nu e bine...Esti inchis ca intr-o cutie de sticla..."Atat de singuuurr"...  
Dar de ce sa renunti?! Bate  in peretii "casei "tale,care te-a rapit atata vreme,striga...Cineva te va elibera...  Nu!Nu are rost sa mergi atat de departe.Mereu sunt oameni care te vor ajuta...  
Da..stiu!Cateodata....chiar nu mai poti!Te intrebi:Cat mai rezist?!...Si ai impresia ca doar tie ti se intampla...si tot ce e mai rau doar de tine se leaga..te-a prins bine..si niciodata nu vei mai simti viata asa cum vrei tu....Si totusi...Mai incearca si ajuta-te acceptand ajutorul celor din jurul tau..acelora care stiu cum e si ce incerci tu sa le explici. 
Hei!Niciodata nu-ti va strica ajutorul si sigur te vor binedispune si te vor prinde de mana inainte "sa te ineci"[sau...inainte sa te duci la fund->Ia'o cum vrei>.<]
Si eu aveam momente proaste..chiar foarte proaste si credeam ca..defapt nu mai credeam NIMIC!Dar au trecut si asta pentru ca i-am ascultat pe cei care imi vor binele si care m-au "invatat" cum sa le depasesc pe toate.
E bine sa te simti bineeeee!:)

Un comentariu: